Wat is Investors in People

De Investors in People accreditatie is al sinds 1991 een onderscheidend keurmerk voor excellentie, goed werkgever- en ondernemerschap en een uitstekende werkplek.  Inmiddels zijn wereldwijd 15.000 organisaties, in 75 landen, de trotse eigenaar van het keurmerk. De standaard definieert wat nodig is om op een excellente manier mensen in een organisatie te leiden, te ondersteunen en te managen voor duurzaam succes. Gebaseerd op ruim 25 jaar van ervaring met de beste werkpraktijken is deze standaard (de zesde generatie) een weergave van de laatste trends op het gebied van goed people management, het helpt iedere persoon om op een effectieve wijze bij te dragen aan de ambities van de organisatie.  
           

 

Praktisch diagnose instrument 

De Investors in People Standaard bestaat uit het IiP raamwerk, het IiP prestatie model en de IiP benchmark. Door de ontwikkeling met organisaties, in de praktijk van alledag, garanderen we de praktische toepasbaarheid en zorgen we dat de administratieve belasting beperkt blijft. Investors in People is een unieke verbeter- en ontwikkelmethodiek, géén zoveelste managementsysteem of certificering van werkprocessen.  De route naar High Performance met een IiP Accreditatie.
 

 Ontwikkelingsbenadering

Investors in People kent verschillende niveaus van organisatie-      ontwikkeling, van: Developed, Established, Advanced, tot High      Performing (ofwel Uitmuntend). Deze benadering stimuleert bedrijven, om te onderzoeken, of en op welke manier de prestaties kunnen    worden verbeterd en talent beter kan worden benut. 

 


  

 

25 years of people management excellence are encapsulated in the brand, which is proudly displayed by over 15,000 organisations in 75 countries.