Waar staan we voor

De kernboodschap van Investors in People Nederland

.............."We are Investors in People"..............
We exist to help every individual, and every team,
be the very best they can be.
"Because good People make a great business.”

Waarom?

Investors in People gunt alle leiders een gevoel van regie, grip, en vertrouwen in hun streven om het voortbestaan van de organisatie – of een ander collectief waaraan ze zich verbonden hebben – te verzekeren. Juist ook op de zeer lange termijn.

Hoe?

Werkelijk duurzame organisaties – of een ander collectief waarin mensen met elkaar samenwerken –weten hoe ze de individuele belangen, drijfveren en wensen van mensen kunnen verbinden aan de collectieve doelen van de organisatie. Ook in een periode van transitie, waarin vertrouwde hiërarchische structuren, beloningsystemen, vormen van leiderschap en manieren om met elkaar samen te werken herijkt worden.

Wat?

Inspirerende en succesvolle leiders doorleven dat sterke, werkelijk duurzame organisaties zijn gebouwd op een duurzame samenwerking tussen mensen. Zij weten dat de resultaten van het collectief beter worden wanneer individuele mensen zich mede-eigenaar voelen, wanneer ze samenwerken met anderen, zich gewaardeerd weten en wanneer ze steeds opnieuw uitgedaagd worden en de kans krijgen zichzelf verder te ontwikkelen. Investors In People leert organisaties hoe ze moeten leiden. Hoe ze moeten samenwerken met hun mensen. Hoe ze het beste uit hun mensen kunnen halen – en daarmee het beste uit de organisatie.

Onze Organisatie

Investors in People Benelux is hét aanspreekpunt voor bedrijven en organisaties die Investors in People willen zijn.

Investors in People België en Investors in People Nederland zijn de licentiehouders voor respectievelijk België en Nederland en zijn verantwoordelijk voor de informatievoorziening, coördinatie en kwaliteitshandhaving rondom deze erkenning voor goed werkgever- werknemerschap.

Wij adviseren, begeleiden en ondersteunen organisaties in de Benelux die Investors in People (willen) zijn en uitdragen dat succes bereikt wordt door het talent van de mensen in de organisatie de ruimte te geven.

Met het IiP TEAM Benelux dragen wij bij aan het succes van organisaties. IiP TEAM Benelux is een netwerk van partners en erkende Investors in People Practitioners,  organisatieadviseurs, trainers, coaches, mediators en assessoren.