Checklist Talentmanagement

Welkom 
 
Moeten we het belang van talent- en competentiemanagement nog toelichten? 
De schaarste op de arbeidsmarkt van medewerkers die we zoeken en nodig hebben, maakt het ontwikkelen van competenties voor eigen gebruik noodzakelijker dan vroeger. Daarvoor zoeken we wat er aan (verborgen) talenten aanwezig is in onze organisatie. Vanuit een people management perspectief is er een belangrijk en zelfs belangrijker motief: het doen groeien van je medewerkers, met als doel het motiveren en behouden van waardevol potentieel. Met het (h)erkennen van talenten geef je je medewerkers waardering en daarmee komen ze in hun kracht.
 
Deze checklist helpt je om "te meten” hoe intens je bezig bent om je te omringen met de medewerkers van de toekomst. Hoe vaker je kunt antwoorden met "ja” op de gestelde vragen, hoe beter jouw organisatie is voorbereid op de toekomst en hoe duurzamer je organisatie dus werkt. De vragen die gesteld worden zijn geïnspireerd door de Standaard van Investors in People. Wat Investors in People (IIP) is en kan betekenen voor je organisatie, lees je op andere webpagina’s van deze site. Graag geven we hier aan dat de IIP Standaard een stuk gereedschap is om medewerkers op een effectieve en goede manier te leiden, te ondersteunen en te managen om duurzame resultaten te halen.
 

Interesse om deze checklist gratis te krijgen?

De checklist wordt je gratis ter beschikking gesteld, maar we vinden het wel fijn als je daarvoor enkele gegevens achterlaat. Deze gegevens worden gebruikt om je, indien je dat wenst, informatie over ons en IIP te kunnen mailen; we zullen je niet contacteren over de checklist, maar het staat je natuurlijk vrij om je commentaar over deze checklist te geven, en ons te contacteren voor meer informatie of vragen.
 
Om de checklist te kunnen downloaden vragen we je eerst een account aan te maken.
 
Checklist zonder account
Indien u geen account wenst aan te maken en wel deze checklist wenst te ontvangen, dan kan dat door heel eenvoudig een e-mail te sturen naar info@iipbenelux.eu of contact op te nemen met een van de onderstaande personen.
U ontvangt dan zo snel mogelijk de checklist, zodat u er zelf mee aan de slag kan.

Contact:
Nederland: Jasper Van Maren, 0031 (0)6 229 07 448, maren@iipnl.nl
België: Pascal Engels, 0032 (0)4 783 45 041, pe@iipbelgium.be
 

Deel deze pagina:

Neem nu contact met ons op!