IIP Employee Journey Checklist

Investors In People Benelux stelt een nieuwe checklist voor.

Hoe goed scoort uw bedrijf op vlak van de Employee Journey van de medewerker
 
Het menselijk kapitaal binnen de organisatie is de belangrijkste schat die een organisatie bezit en die een organisatie onderscheidt van de concurrentie. De Investors in People accreditatie onderzoeken, wetenschappelijk onderzoek en onze praktijkervaring laten zien dat bevlogen, betrokken en gelukkige medewerkers zorgen voor meer rendement. Het bevlogen en gelukkig maken en/of houden van medewerkers zorgt voor meer omzet, minder verloop en minder verzuim. Het in kaart brengen van de Employee Journey is een instrument om dit te kunnen bereiken.
 


WAT IS EEN EMPLOYEE JOURNEY? 
Een Employee Journey is de reis die medewerkers maken binnen de organisatie vanaf het punt dat ze voor het eerst contact hebben met de organisatie tot en met het punt dat ze de organisatie verlaten. Gedurende deze reis zijn er contactmomenten waarin de organisatie het gedrag of de mening van de medewerker over de organisatie positief of negatief kan beïnvloeden.

De checklist wordt je gratis ter beschikking gesteld, maar we vinden het wel fijn als je daarvoor enkele gegevens achterlaat.  Natuurlijk staat het je vrij om ons al zelf te contacteren voor meer informatie of vragen.
 
Om de checklist in te vullen vragen we je eerst een account aan te maken.

Heb je al een account ga dan direct naar:

Voor meer info en verdere contacten:

Nederland: Jasper Van Maren, 0031 6 229 07 448, maren@iipnl.nl
 
België: Pascal Engels, 0032 478 345041, pe@iipbelgium.be