Checklist Health & Wellbeing Psychosociale risicobeheersing

Investors In People Benelux stelt een nieuwe checklist voor.

Hoe goed scoort uw bedrijf op vlak van de gezondheid en het welzijn van je medewerkers?

 
De belangrijkste "grondstof” voor elke organisatie zijn nog steeds de medewerkers. En hun belangrijkste inbreng is hun gezondheid en welzijn. Het is daarom gewoon een uiting van gezond verstand om daar de nodige aandacht aan te besteden.Fysisch, psychologisch en sociaal welzijn staan centraal in de aanpak van IIP Benelux. Elk van de drie aspecten is een bouwsteen naar een duurzame aanpak binnen elke organisatie.
 
Maar hoe goed scoort u nu eigenlijk?
Investors In People Benelux heeft een gratis checklijst samengesteld. Deze checklist moet het je mogelijk maken om "te meten” hoe intens je bezig bent met het fysische, psychologische en mentale welzijn van je medewerkers en waar je grootste risico’s zitten. Hoe vaker je kunt antwoorden met een "voltooid” op de gestelde vragen, hoe beter jouw organisatie bezig is.

De checklist wordt je gratis ter beschikking gesteld, maar we vinden het wel fijn als je daarvoor enkele gegevens achterlaat. Deze gegevens worden gebruikt om je later informatie over onze aanpak met betrekking tot de uitvoering van een risico-analyse psychosociaal welzijn enerzijds en onze Health & Wellbeing Award anderzijds te kunnen mailen. Natuurlijk staat het je vrij om ons al zelf te contacteren voor meer informatie of vragen.
 
Om de checklist te kunnen downloaden vragen we je eerst een account aan te maken.

Heb je al een account ga dan direct naar:

Voor meer info en verdere contacten:

Nederland: Jasper Van Maren, 0031 6 229 07 448, maren@iipnl.nl
 
België: Pascal Engels, 0032 478 345041, pe@iipbelgium.be