Yttje Visser

Yttje Visser werkt samen met Investors in People Team NL vanuit haar eigen bedrijf Visser Organisatie Advies & Coaching.
 
Organisaties krijgen te maken met bezuinigingen, steeds hardere concurrentie, tekort aan goed opgeleide medewerkers en steeds verdergaande flexibilisering van de arbeid. Organisaties moeten dus meer met minder doen!
 
Yttje vind het belangrijk dat dit op een verantwoorde manier gebeurt, waarbij de medewerkers plezier in het werk houden en het management niet geconfronteerd wordt met bijvoorbeeld een verhoging van het ziekteverzuim of ongewenst verloop van medewerkers.
 
Adequaat managen is zowel de harde als de zachte kant gericht vormgeven. Dit betekent dat organisatiestructuur en inrichting effectief verbonden moeten worden met de cultuur, competenties en motivatie van de mens in de organisatie.
 
Bij Yttje is kwaliteitsverbetering de rode draad in haar werk.  De kern van haar werkzaamheden bestaat uit het leveren van  een bijdrage aan het ontwikkelvermogen van organisaties, waarbij de mens centraal staat. Zij hanteert hierbij diverse kwaliteitskaders waarbij het gedachtegoed van Investors in People altijd toegepast wordt.